ALAPFOGALMAK VÍRUSTUDATLANOKNAK

A kirekesztő, vírustagadózó tömegek nyomulása már a józan ész határain messze túl, olyan(nyira) fenyegető, hogy itt az ideje legalább a(z alap)fogalmakat tisztázni !

vírus : a sejtnél kisebb élősködő, mely a gazdaszervezet sejtjeiben özönnel gyártatja magát újra és leginkább kórokozó szerepében ismeretes. Védekező (immun) rendszerünk edzéséhez elengedhetetlenek.

vírustagadó : az, aki a vírus(ok) létét tagadja. İgen ritka fajta. (Én személyesen ilyennel még nem találkoztam. Pedig érdekes lenne egy ilyen kedves konok kis bölcsissel való beszélgetés…)

oltástagadó : az, aki a védő(?)oltás(ok) haszn(osság)át vagy szükségességét (általában értelmét) tagadja. Jó példa erre Horvátország, amely 2021 nyarán nyíltan deklarálta: a „piros övezet”-ből nem enged be oltottakat sem, tehát hivatalosan nem hisz a (koronavírus elleni) védő oltásokban !

oltáshatékonyság : Egy védőoltás hatékonysága a kórral szemben. Ez az, amiről üzleti okokból az orvosokat és a tudatlan népet terrorizáló gyártók manapság a legmélyebben hallgatnak. A jelenleg elérhető kovid-védőoltások bátran pályázhatnak az eddig bevezetett kötelező oltások között a legkevésbé hatékony oltások címére. Ilyen gyönge hatékonyságú oltásokat a történelemben még soha nem tettek kötelezővé !!!

ellenanyag : a magyar nyelv rendje szerint ez az „anti anyag” lenne, mégis pongyolán a (lezajlott) fertőzések (kiújulása) ellen védő „antitest(eket)” (IgM, IgA, IgG) jelenti. İllendőbb magyar neve lenne végre a védanyag ! Modern, azaz korszerű korunkban ezek kiprovokálhatóak és kifejleszthetőek a szervezetben (működő) védőoltásokkal is. Ennek a védettségnek mértéke persze kérdéses… Markoli prof szerint koronára 99%, a gyártók szerint meg jóval kevesebb… De hát van, akit (a süketelésért is) igazán jól fizetnek… Vödd: „antigén” !

indi változat : internáci szóval „delta variáns”, némi szójátékkal „in-delta változat”, vagy még inkább „in-delti változat”, hiszen mégis csak durva rasszizmus lenne, onnan elnevezni, ahol fölbukkant, vagy ahol először tömegével előfordult… Ez az elv nem vonatkozik persze az antimagyar „Morbus Hungaricus”-ra vagy a kirekesztően antispanyol SPANYOLNÁTHÁra, a Világ legnagyobb (áldozatszámú) járványának módszeresen (félrevezetően) stigmatizáló „tudományos” nevére…

dél-afri változat : internáci szóval és tíz betű bakugrásával tudománytalanul „omikron variáns”, hiszen mégis csak durva rasszizmus lenne, onnan elnevezni, ahol fölbukkant, vagy ahol először tömegével előfordult… Dél-Afrikában… Ez az elv persze itt sem vonatkozik az antimagyar „Morbus Hungaricus”-ra vagy a kirekesztően antispanyol SPANYOLNÁTHÁra, a Világ legnagyobb (áldozatszámú) járványának módszeresen (félrevezetően) stigmatizáló „tudományos” nevére…

Természetes védettség : a fertőzés túlélése után természetes úton kialakuló védettség. Ez az, aminek létét ma a vakcina-gyártó bűnszervezetek módszeresen tagadják. Ha nem tennék, akkor nem lenne szükség a védőoltottaknál magasabb IgG-szintűek (védő)oltására !!! Vagyis a tudomány teljes megtagadására !!!

Természetes védettség-tagadó : a fertőzés túlélése után természetes úton kialakuló védettség létét tagadó személy, vagy (bűn)szervezet, többnyire vakcinacég. Ennek a propagandának örvén a vakcina-gyártó bűnszervezetek az emberiség ellenes bűntettek megvalósításával ma módszeresen tagadják a természetes védettség jelentőségét, gyakran létét, vagyis az orvostudomány egyik alaptételét. Ha nem tennék, akkor nem lenne semmi szükség a védőoltottaknál (is) magasabb IgG-szintűek (véd(ő)oltására !!! Mégis mammónian hirdetik : Csak a védőoltottak (az „oltottak” ) vannak védettségben, biztonságban…

tudomány-tagadó : aki propagandisztikus képtelenségek szajkózásával és sulykolásával a tudomány (manapság leggyakrabban az immunologia) tagadásával próbál konformista módon érvényesülni és újabb társadalmi lövészárkokat ásni…

vírusgyár : azok a „víruskutató intézet”-ként emlegetett intézmények, amelyekben vírusok változtatását, ill. új vírusok (e)lőállítását végzik. Az egyik ilyen híres vírusgyár, a Koronavírusgyár Wúhán városában van.

vírusgyár-tagadó : aki teljesen tudatlanul az új vírusok létrehozására szolgáló intézmények létét tagadja; így aki teljesen tudománytalanul a kovid-19 mesterséges voltát is tagadja a Nobel-díjas vírus-tudós, Luc Montagnier (2020 április 16.-ai bejelentése) ellenében is… DR. LUC MONTAGNIER – EZ A VÍRUS MESTERSÉGES !

Ossza meg:

One comment

Leave a Reply