A vírushiszti óta nagyobb a halálozás Európában !

Annak ellenére, hogy a legtöbb európai országban szelídült vagy eltűnt a koronavírus 2022-ben, mégis több ember vesztette életét, mint a járvány előtti években – derült ki az Eurostat friss adataiból.

Az Eurostat közlése szerint a többlethalandóság Európában 2022 decemberében 19 %-kal emelkedett a 2016–2019-es évek átlagához képest. Az év utolsó hónapjában a halálozások száma az azt megelőző hónaphoz képest is megugrott a térségben, novemberben ugyanis az éves átlagnál 8 %-kal többen vesztették életüket. Ez nemigen magyarázható mással, csak a gyöngült immunrendszerrel…

A koronavírus-járvány időszakában, 2020. decemberben 30 százalék, 2021-ben pedig 24 százalék volt a többlethalandóság az Európai Unióban.

Tavaly decemberben a hónapra jellemző átlaghoz képest a legmagasabb arányt Németországban 37 %-kal regisztrálták, Ausztriában 27 %-os, majd Szlovéniában 26 %-os növekedést jelentettek az összhalálozásokban (mortalitásokban), negyedik helyre pedig 25 %-os többlethalálozással Írország és Franciaország került.

A koronavírus-járvány előtti évek decemberi hónapjára jellemző adatokhoz képest Csehországban, Észtországban és Hollandiában 23 %-kal, Dániában 22 %-kal, Finnországban és Litvániában 21 %-kal többen haltak meg. 

A jelentésből látható, hogy Nyugat-Európában jelentős többlethalálozást regisztráltak 2022 utolsó hónapjában, és ugyan MAGYARORSZÁGON IS EMELKEDÉST MUTATOTT EZ A SZÁM, DE JÓVAL ALACSONYABB, 2,8 %-OS MÉRTÉKBEN.

A decemberi kimagasló halálozási adatok egyik magyarázata, hogy januárral együtt az említett hónap tekinthető a fölső légúti megbetegedések fő szezonjának, az influenzavírus is ekkor terjed a legjobban. 

A többlethalálozásra nincsen magyarázat !!!
A legalaposabb vizsgálatoknak a „védőoltás”-nak hazudott kísérleti génpancsok hatását kell alávetni !!!
Csak a saját praxisomból mondhatom : Nem akad nap, hogy oltáskárosult betegem ne jelentkezne az oltások óta jelentkezett, többnyire gyógyíthatatlan tüneteivel… A legfájóbb, hogy nincsen más gyógymódom, mint a HIT !!!

Itt volna már az idő végre összeszámolni az áldozatokat !

Itt volna már az idő felelősségre vonni a nemzetközi bűnbandát, kezdve az EU vezetőjével, a „van még lejjebb” némberrel !!!

Ossza meg: