Hogyan hat a led fény az emberi szemre?

Azt hiszik ma egész tömegek, hogy megváltozott a világ és ma máshogyan élünk. Ennyi !? Hát nem !!!
Beteges, ahogyan ma a tömegek élnek. Betegítő a kütyűbizgetés, a zsebhalló (mobiltelefon) állandó bámészása, hiszen tönkre teszi a szemünket, annak is éppen a látórétegét… Itt az idő ! Döntsük le a hallgatás falát !!!

Íme egy valódi gond, amely mindannyiunkat érint, amíg a vírushiszti méltatlanul elvonja minden figyelmünket… a kovid-védettekét is… Ím egy valódi gond ! Egy másik valódi gond !!! Amiről szót sem ejtenek ma orvosok… Pedig ez lenne a kötelességük !!! Hát megteszem most helyettük ma én magam:

A led mindannyiunkat vakít !!! ( Nincs ellene szemmaszk, de még eszement védőoltakozás sem… )
Zsebhalló-bizgetőknek és kütyüfüggőknek itt a figyelmeztetés még időben, vénségi vakulásukat megelőzendő !!!

A led teljes színképi fényeloszlása
a vakító „kéktüske” jellemző képével

A szemrontó, látás-gyilkos ledekkel a gondolkodó magyarságnak le kell számolnia !!!

Még a led bevezetésének kezdetén hallatszottak vészjós hangok az új fény szemkáráról, de Mammón gyilkos nyomulása mindent elhallgattatott azóta… csak ennyi tiltakozás maradt.
De legyen egy mustármagnyi hited !!! És …

A Dr. Völgyi Béla vezette kutatócsoport munkájának tanulságos eredményeiről ad hírt Dr. Kovács-Öller Tamás, a látrét(eg)ész, azaz (konyhalatinkodón) retinakutató …

Legtöbben órákat ülünk a képernyőt bámulva, led világítás van az otthonunkban, de már az utcákon is. Vajon ez a mesterséges fény milyen hatással van hosszú távon a látásunkra ?
Miért van az, hogy a magasabb civilizációs fokon élő országokban több az idős kori, látástér-kieséssel járó makula-degenerációs megbetegedés ?

Mi történik az egerek retinájában, ha egész nap normál intenzitású led fénynek vannak kitéve?

Hogyan csökkenthetjük a led fény káros hatását?

Ezekre a kérdésekre ad választ a videóban dr. Kovács-Öller Tamás a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpontjának retinakutatója. #pte #pte1367 # szkk #retina #latas #led #ledfeny #kovacsollertamas

Ezúton is köszönjük Kovács-Öller Tamás doktor úrnak ezt a tanulságos kis filmet.

Érdemes elgondolkodni ennek fényében az angolkodón szuperhülye „hómofisz” avagy a „korszerű” távmunka találmányán is, amely bizonyosan a látás gyilkosa ! Még a Jó Isten Napocskáját sem lát(hat)ják az otthondolgozók…

Amennyiben megnézték e tanulságos filmet, menjenek ki hamar a szabadba !
Élvezzék a Jó Isten Világosságát, a Természetes Fényeket !

Szabadidőben pedig olvassunk végre könyveket !
Természetes fényben…
Természetesen…

Ossza meg:

Leave a Reply