A KOVID KEZELÉSE 2021 ENYÉSZETÉN

VAN EGY MESTERSÉGES VÍRUSUNK !

A világra szóló bűntény ügyében pedig sehol nem nyomoznak… 
Ez maga a világraszóló bűnözés !!! Meg az össztársadalmi cinkosság…

Minden rémhírnek ellenére e mostani járvány halálozása nem nagyobb a világ régi nagy nátháiénál.
Ajánlott olvasmány : MUSZKANÁTHA – SPANYOLNÁTHA – KÍN(J)ANÁTHA

Igen nagy az ív az internáci rémhírterjesztéstől a kis komcsi kóser karikó üzleti érdekeinek tudománnyá avatásán át a (csaknem) teljes vírustagadásig… De a vírusok léteznek ! Ez a művírus is bizony létezik !!!
Egy ilyen járvány idején pedig éppen ennek a betegségnek a kezeléséről esik a legkevesebb szó ! Ez több mint furcsa… Ez bizony mégis csak orvosolandó !!!

Döbbenetes, de a rémhírterjesztésen, meg az eszetlen vak cina kampányon túl még csak egy épkézláb kezelési útmutatót sem sikerült kiizzadniuk két év alatt a markoliaknak meg a többi megmondó professzoroknak, a (vagyonokért) szájharcosoknak. Egyeztetve a világ más tájainak értőivel, ennél csak az a döbbenetesebb, hogy másutt sincsen szakmai kovid-kezelési protokoll. Ausztriai kolleginától hallom, hogy karanténba küldik és magára hagyják a betegeket. (Így lehet igazán magas halálozást elérni !!!) De amerikai orvosprofesszor barátom is azon zúgolódik, hogy a WHO luxusfizetéseken tobzódó, hízott orvosainak sem sikerült 2 év alatt előállni a kovid kezelésének megbízható módszerével. Lehet persze, hogy nem is ez a cél. Lehet, hogy megbízóik épp az ellenkezőjére sarkallják őket komoly jutalékokkal…

Itt lenne már az ideje az egész vírushisztit tudományos alapokra helyezni. Vissza-visszatérő köteles szobafogság és totalitárius telefondoktorkodás helyett világraszóló kovid-konferenciákat illene már szervezni a minden eddiginél mélyebb tudományos kételyek tisztázására !!!

Addig azonban… még ha alattomos haszonlesők támadnak is érte, én „csak” kitartóan gyógyítok. A magam bevált módszereivel meg a magam bevált gyógyszereivel…

Marad hát a józan ész meg a kézihajtány : az elérhető (és egymásnak többnyire ellentmondó) „tudományos” töredékadatokból, meg a magam 2 éves járványtéri tapasztalatából merítve most összeállítom a betegeimnek is tanulságos kovid gyógyjavallatomat. Merem ezt tenni már csak azért is, mert soha el nem utasítottam betegvizsgálatot, bár a nem súlyos eseteket természetesen távol tartottam a rendelőtől. A járványtani káoszban álságos lezárásokkal, meg (vírust nem szűrő) maszkokkal meg nem állítható járványban súlyosabb betegeimet otthonaikban is meglátogattam (rendelés után). Természetesen… Hiszen orvosként ez a hivatásom. A gyáváktól pedig irtózom.
Ez a helyes eljárás, a gyógyítás különben rám is jó hatással van : Sokszorosan fertőzött, így sokszorosan védett vagyok.

A kezdetektől a „konzervatív” protokollt követve gyógyítom betegeimet magam is. De erről írnom is fölösleges lett volna eddig, hiszen évtizedek milliárdos betegtapasztalata alapozta meg ezt a „bevett” gyakorlatot. A mostanihoz hasonló megfázások és náthák nem újdonságok !!!
Aki a gyógykezelésemet elfogadta, az mind életben van, aki a kórházba ment inkább, azok között már akad elhalálozott… A legvadabb esetek talán azok, amikor Kovid-negatív beteget löktek föl a Kovid-osztályra… mert volt ilyen halott !!! Szemben a gonoszokkal én nem vádolom a hibázókat, amíg magam nyugton és sikerrel gyógyíthatok…

Az azonban bizonyos, hogy érdemes lenne már végre tudományos alapokra helyezni a gyógykezelést !!!
Ez ennek a rémvírusnak a dolgában ez máig nem történt meg … A politika süketel meg a sajtó folyton hecckampányol álhírekkel-rémhírekkel mindenhonnan, mintha nem is létezne már orvostudomány, meg tudományos vita…

A megelőzésről nem esik elég szó, pedig ez lenne az alapvető:
KORONAVÍRUS ELLEN USZODA, GŐZ, SZAUNA ÉS GYÓGYFÜRDŐ !

LÉGZŐEDZÉS KOVID-HISZTI ELLEN !!!

Víruszhiszti és mindennapi rémhírkeltés helyett érdemes lenne már tisztázni a vírusgyárból ránkszabadított Kovid 19 (a Bölcsek 19-ese) elleni gyógykezelési irányelveket !

A Szegedi Kovid-osztály professzor-asszonyának rövid összegzése így hangzott : a Kovid kezelhető.

Az orvosi, különösen a családorvosi föladat minél hamarabb megindítani (ezt) a gyógykezelést.

Lássuk hát a szakmai javallatomat:

Megelőzésnek és gyógykezelésnek is napi 1000mg C-vitamin és 6000 NE D3-vitamin ! No meg cink és szelén tartalmú szereket javallom. De népi gyógymódok tekintetében a fokhagyma meg a gyömbér… szélesebb merítésben kurkuma és homoktövis is…
De életszerűbben gyógyalap : Esténként a fahéjas, szegfűszeges gyömbéres forralt bor !!!

Ez a ránkszabadított vírus gyakran csak kaput nyit a másodlagos bakteriális fertőzéseknek (különösen a maszkokban járókban), így azok kivédése már első lépésben is ajánlott.

Saját javallatom szerint alapvetően a makrolid antibiotikumok azok a széles spektrumú, azaz sokféle kórokozó ellen (még sejtbebújó bacikák, pl. khlamidiák ellen is) hatásos gyógyszercsoport, amely e vírus-gólem, a kovid 19 szövődményei ellen hathatós védelem. A csonkamagyar területeken a makrolidok közül leginkább méltán az azithromycin a legfőbb javallat… (Makrolid antibiotikum a nagyváradi oláh csodadoktornő, Dr. Flavia Groșan, tüdőgyógyász által ajánlott klarithromycin is.)

Azithromycin structure.svg
Azithromycin (15-ös gyűrű 13-as szénatomszámú)

Ez a hatalmas vegyület (molekula) maga is értelmezi, hogy miért nevezik makrolid-nak, vagy makrolakton-nak, hiszen (hatalmas) nagy (8-tól akár 62 szénszámú) lakton-gyűrűs alapszerkezetű…

Magam a minősége miatt az Azi Sandoz kereskedelmi néven futó 500 mg-os kiszerelést ajánlom este egy tabletta formájában. Legalább 3 napig. De félsiker esetén duplázni is érdemes ! Egyre inkább az az érzésem, hogy nem csak a másodlagos védelemben sikeres ez a szer, de egyenesen vírusölő hatása is van. (Ezt persze kiadós laborvizsgálatokkal lehetne tisztázni.)

Ha egy adag javít, de nem hoz teljes gyógyulást, úgy egy másik adag mindig hasznos. A javulás elmaradása esetén váltani érdemes klarithromycinre vagy bármi penicillin származékra. Amoxicillin és klavulánsav kombinációja gyakran hat. Egy nővérkém állítja, nem is volt kovid, ha az Azi nem hatott !
A végső választás a Doxycyclin – ez mindent visz. (Még malária ellen is jó !!!)

légszomj, a nehézlégzés kezelése ebben a kórképben az egyik legfontosabb.

A legtermészetesebb módon a nehézlégzésre a theophyllin készítményeket ajánlom és írom, amelyek valóban megkönnyítik a betegek légzését. A kovid maradványtüneteit, mint a nehézlégzés, vagy a (ki)fulladás is megdöbbentő sikerrel enyhíti. Ha sebesen kell a segítség, úgy érbe szuriként is adható !

A theophyllin pálci-bogyómodellje

A tea leveléből kivont anyag neve a latin thea, azaz ‘tea’ és az óhellén φύλλον [ejt: phüllon], ‘levél’ összetételéből származik. 1888-ban a német Albrecht Kossel vonta ki először ezt a gyógyanyagot és ő is adta bölcs nevét.[P][Th] Csaknem száz esztendeje már tablettás formában is elérhető. Számos életet mentettem már meg vele, tablettás formában, vagy érbe adott oldatos alakjában is… leginkább Theospirex terméknév alatt ismert és használt szer…
Az emberiség ellenes „bölcsek”, azaz a kovid 19 elleni küzdelemben is bevált mindennapi fegyverem…

Az igazán nehéz légzésű betegnek tüdőpöffentyűt is ajánlok. Ha csak kis zihálás, vagy sípolás-búgás is hallatszik, akkor a szalbutamolt írom föl Ventolin terméknéven.

Salbutamol-3D-vdW.png
(S)-szalbutamol gömböc-modellje.

Ez a hörgőfali simaizomsejtek görcsét oldó szer így léguti pöffentyű formájában a minimális adagban (a szervezetet a legkevésbé terhelve), mégis a legcélzatosabban hat. Pár percen (ügyes pöffentésnél már fél percen) belül kezdi oldani a hörgőgörcsöt és hatása jó 4-6 órán át eltart…

Azért is nevezem tüdőpöffentyűnek, mert nem „szájspréj”, hanem éppen, hogy mélyen letüdőzendő !!! Talán nevezhetném inkább hörgőpöffentyűnek, hiszen hörgő-betegek hörgőiben hat. A legfontosabb e szernél a betegnek a helyes használat megtanítása: légzőgyakorlattal összekötve, három mély be-kilégzéssel kezdve, a mély kilégzés végén szájhoz illesztve, majd a legmélyebben letüdőzve a leghatásosabb. (Sokszoros lehet a így hatása a szájbapöfögtetéshez képest!)

A természetes alapú gyógymódok közül pedig a „kanalas orvosságok” használata is alapvető, mint például a kakukkfűkivonat. Hurutoldó, ezáltal köhögéscsillapító és légzéskönnyítő. A kakukkfű, vagy kakucskafű vagy vadcsombor csodáját már az óhellének is ismerték θύμος [ejt: thümosz] néven. Innen e fajok „tudományos” latin nemzetségneve, a Thymus is.

A mezei kakukkfű (Thymus serphyllum) bájos virágai (Szabi237 képe)

A természetgyógyászat ma is illóolajokat ajánl az antibiotikumok helyett… gyakran „természetes antibiotikum”-ként is emlegetik…

A fullagyógy hármas tehát: TheophyllinVentolin és a végül garattyolva, a torokban langyolva lötybölt kakukkfű kivonata egészen bizonyosan hat. És persze… Az elesett beteget ültetni érdemes, vagy félülő helyzetben tüdővizenyő ellen…

Attól, hogy régi (pár ezer éves egy gyógygyakorlat), még remekül működik a beteg „modern” korban is. A kamilla magyarul a(z orvosi) székfű, szabatosabban szikvirág is gyógysegítség, főleg a megelőzésben, vagy a fölső és alsó (fönnebb meg mélyebb) léghurutok átgőzölésében. 

Az orrdugulat kezelése is fontos a náthákban. A tramazolin tartalmú orrpöffentyű, a Rhinospay az egyik leghatékonyabb szer.

Tramazoline.png
A tramazolin szerkezete

A másik lehetőség a szteroid alapú Momethazon, amely 40 éve ismert szer és orrpöffentyű alakban is létezik. Bár megfázásra nem ajánlják, azért bizony csak működik.

Mometasone.svg

Látványosabb az alábbi ágasbogas képen a Momethazon furoát, amely orrpöffentyűben Nasonex és Mometason Sandoz terméknéven elérhető vényköteles orrpermet…

Mometasone furoate ball-and-stick.png
A momethazon furoát pálci-bogyómodelljén a két zöld bogyó a klór jelenlétét jelzi a szteroid vázon

Akadnak még ráadásnak vírusölő szerek (a jó magyar pálinkán meg a kamillán túl)

Az oseltamivir [ejt: oszeltamivir] terméknevén 2×75 mg Tamiflu vírusellenes (antivirális) szer, amelyet az A és B fajtájú influenzavírus fertőzések kezelésére, de megelőzésére is használnak.

Az influenzára utal a kereskedelmi Tamiflu neve is.

Újabb ajánlás a másik vírusölő szer, a japán favipiravir :

Favipiravir-from-xtal-Mercury-3D-balls.png
favipiravir kereskedelmi terméknevein Avigan (アビガン, Abigan), Avifavir, Areplivir

A japán Tojama cég (a Fudzsifilm leányvállalata) fejlesztette, de mára már a koppincsát Kína is gyártja özönnel… A japánok még náthára (influenzára) fejlesztették, de újabban nagy üzlet a kovid kezelésében is. Enyhébb esetekben állítólag csökkenti a tüneteket, de nem csökkenti a halálozás mértékét… Érdekes !
Borzalmas mellékhatásai között emlegetendő a magzati torzulat meg a meddőség is. Ezért magam csak legvégsőbb esetben vagy a beteg kifejezett kérésére adom.
A legelképesztőbb számomra, hogy egy ilyen kétes szer (receptre) ingyen kapható !!! Amíg a jól bevált szerekért sokezer forintokat fizet a beteg (hozzátartozója)…

A kovid egyik leggonoszabb mellékjelensége a tüdő(ér)vérrög – görögösen okoskodóbban tüdőembolia – melynek megelőzésére ill. kezelésére valók a véralvadásgátlók.

A tüdő(ér)vérrög ellen az enoxaparin a véralvadásgátló szer, amely naponta adagolva (testsúly-kg szerint 0,6-0,8 mg), bőr alá (leggyakrabban a has bőre alá) fecskendezve fejti ki hatását.

Az enoxaparin pálci-bogyómodelljén fölfedezhető az azonos alkotó elemek sorozata (polümer)

Ez a szer Magyarországon Clexane [ejt: klexán] kereskedelmi néven van forgalomban. Használatának legfőbb érve, hogy ez a művírus gyakran a tüdő(v)érrög (pulmonális embolia) képződésével öl. Ezt védi ki a kevésbé alvadékony vér, azaz a vérzékenyebb ér az enoxaparin (hozzá)adásával. 
A véralvadásgátlók hosszabbtávon persze a vérzékenység (fokozása) által komoly veszélyeket is rejtenek, így ad(agol)ásuk mindig megfontolandó ! Minthogy bőr alá szurizva adjuk, ez újabb kockázatokat rejt.

A gyomorpanaszok kivédésére 40 mg-os pantoprazol tabletta javallott.

pantoprazol a gyomor fali sejtjeiben, más néven fedősejtjeiben fejti ki hatását, (a protonpumpára hatva) gátolja a gyomorsav (sósav) elválasztását.

Számos pantoprazol készítmény van forgalomban más-más kereskedelmi neveken

A gyomorfekély, ill. ennek súlyosabb változatában a gyomorvérzés a kovid fertőzés esetén fokozottan veszélyeztet. Ennek kivédésére, megállítására bevetten a pantoprazol használatos.

A hétköznapi gyakorlat, azaz a mindennapi családorvosi gyakorlat szélesebb látókörű ellátást követel. Megkísérlem ezt röviden összefoglalni: A tüneteknek megfelelően kell kezdeni a kezelést. Fontos, hogy ennek megfelelően folytassuk is !

A Pécsi Egyetem kibocsájtott csaknem egy éve egy filmet a kovid kezelésére. Ez az ismertető azonban egészen általános és a klinikai orvos véleményét tükrözi, de nem ad családorvosi javallatot…

Az elmondottakra vonatkozó kritikai megjegyzéseimet itt mellőzöm, de azt föltétlen hangsúlyoznom kell:
Mosoly nélkül gyógyítani nem lehet !!!

“Talán a legnagyobb vívmánya ennek a pándémiának az intenzív terápiában, hogy összemérhetetlenül megnőtt a hasra fordított betegeknek a száma” – Elképesztő !!! A 21. században fölfedezték a hasrafordítás forradalmi hatását a gyógyításban !!!

Telefondoktorkodás

A telefondoktorkodás vakon gyógyítás, de még inkább vakon kezelés ! Rendkívül sok veszélyt rejt… még akkor is, ha tapasztalt orvos évtizedek óta ismeri a betegeit…

Ha a vírustól való rettegés (gyáva telefondoktorkodás) helyett hittel gyógyítunk, akkor betegeinknek nem kell eljutnia lélegeztető gépig !

Csodagyógyszerek ?!

Eléggé kiforratlan még a (Kovidra ható) csodagyógyszerek köre. De bizonyosan ide sorolható pl. az ivermektin.

Az ivermektin pálci(bogyó)modellje

Ez a gyógyszer 1975 óta ismeretes. 1981-től vonták orvosi használatba. A föltalálói William Campbell és Szatosi Ómura 2015-ben Nobel-díjat is kaptak érte. De eddig főleg féregölőként volt ismeretes, no meg a tetves Angliában persze tetűirtóként is… 
Most azonban bizonyos „haladó” körök e vírus ellen is ajánlják. Egyik fülészeti klinikánk esze is vallja, hogy e szernek köszönheti csodás gyógyulását… (Ezirányú tanulmányának megjelenését hátráltatják.)
Az ivermektin vírusellenes használata egyébiránt nem is egészen új keletű. Kísérletek folynak legalább 2016 óta vírusellenes használatára sárgaláz és csikungunya fertőzések kezelésében…

Védőoltások ?!

Be kellene végre valljuk: A Kovid védőoltások gyerekcipőben járnak. Ha nem rosszabb a helyzet…
MAGYARORSZÁGON ÉS AZ EGÉSZ VILÁGBAN MA EGY GYÓGYSZERKÍSÉRLET ZAJLIK… (Dr. Szlávik)

Csak reményked(het)ünk bennük, de bizonyosságot még a gyártók se tudnak. Csak arra emlékeztetném a most ezért ellenem zúdulókat: Mit is ígértek a hatékonyságáról?! … Mit is ígérnek a hatékonyságáról?! Egy oltás ? Vagy kettő ? Vagy három ? Esetleg négy… vagy tizennény ?! Szinte hétről hétre változik… Eredetileg egy oltásról volt szó… azután már kétszeri oltásról… ma már „oltakozás”-ról beszélünk, hiszen talán három is kell, de lehet, hogy még az sem elég !!!
Üzletileg : Dupla oltás dupla haszon. Tripla oltás tripla haszon. A gyártónak.
Amíg „ingyen” van, addig természetesen az adófizetők pénzéből… Játszadoznak a pénzvilág legnagyobb kajmánjai… Végtelenül aljas uzsorás játékaikban a „demokrácia” meg a „közjó” álcájában tékozolják mindannyiunk (a dolgozók) drága pénzét…
Keresztény országban élvén csak ennyit üzenhetek döntéshozóinknak :
Nem szolgálhattok [egyszerre] İstennek és Mammónnak (Máté evangeliuma 6:19-24)

Azután ott vannak az eltussolt brutális mellékhatások… Ízelítőül: Pfizer mellékhatások 
Komcsi kóser kis Karikónak egy Nobel-díj helyett már régen megérett egy életfogytiglan…

És meddig tart az oltás védő hatása? Fél évig?! Sem… Hát igazán gratulálok a csúcsteljesítményhez! Ilyen impotens védőoltás eddig még nem volt a világon !!! A legrövidebb hatású oltás a sárgaláz oltás volt, amit évente ismételni kellett ! Egy oltást egy évente !!! (Tudom jól. A brit hadseregben adtam be eleget.) De nem hármat évente !!!

Ha a magyar stratégiai oltóanyagközpontot nem veri szét az előző antimagyar kormány, akkor most már készen lehetne a magyar védőoltás. Magyar polgárként és harmadik generációs magyar orvosként csak a jó magyar oltást várom, mert az lesz, amiben leginkább megbízhatunk!

Végezetül a lelki béke a gyógyulás alapföltétele.

Rettegni ?! Ugyan ! Mi kell a túléléshez ?! Leges leginkább jó kedély ! 
„A […] járvány ellen a legjobb szer a jókedv, gondtalanság, életvidámság, mert a betegség csak a borult embert meri megközelíteni.” (Krúdy Gyula, 1933)

Dr. Sz. L.

Az orvosi, azazhogy gyógyítói bátorságnak százezernyi példája van…
Zóroasztártól Buddán és Jézuson át a hétköznapibb orvosokig.

Szánalmasan szétrabolt magyar jelenünkben…
Magyar filmipar híján…
Csak eggyetlen filmet hadd ajánljak !
The Painted Veil – fordításában festőien alliterálva Festett fátyol
(Hivatalosan, de szánalmasan rosszul fordítva Színes fátyol) :

Festett fátyol – Színes fátyol (2006), film, full, teljes 1:59:40

Ajánlott olvasmány : Kovid kezelés Nagyváradon

A karikói üzelmekhez, a „gyógyszeripar” fejlesztéseinek hitelességéhez pedig itt Az elszánt diplomata!

„gyógyszeripar” mindenre elszánt aljasságainak érzékeltetésére ajánlott Az elszánt diplomata (The Constant Gardener) 2005-ös, Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjas brit-amerikai-német-kínai filmdráma, John le Carré azonos című regénye alapján.

https://videa.hu/player?v=obqqieB4V6pEoCLj

Bár a film épp csak kapirgálja a gonosz valóságot, azazhogy a valóságos gonoszságot, és nem él a lehetőséggel, hogy igazán komoly kritikával illesse a gyógyszeripart, mégis kiváltotta bizonyos áljogvédő háttérhatalmi maszatosok, mint pl. az Internáci Amnesty fanyalgását…

Ossza meg:

One comment

Leave a Reply