A led fény kára az emberi szemre

Ma egész tömegek hiszik, hogy megváltozott a világ és ma máshogyan kell élnünk. Ennyi !? Hát nem !!!
Beteges, ahogyan ma a tömegek élnek. Betegítő a kütyűbizgetés, a zsebhalló (mobiltelefon) állandó bámészása, hiszen tönkre teszi a szemünket, annak is éppen a látórétegét… Itt az idő ! Döntsük le a hallgatás falát !!!

Íme egy valódi gond, amely mindannyiunkat érint… Két kerek esztendőn át a jól megtervezett világraszóló vírushiszti vonta el minden figyelmünket méltatlanul… még a kovid-védettekét is… Most meg a képtelenül elszállt csihárak, azaz tudálékosabban, görögködőn az energiaárak… De… Ím egy valódi gond ! Egy másik, egy harmadik valódi gond !!! Amiről szót sem ejtenek ma orvosok… Pedig ez lenne a kötelességük !!! Hát ma helyettük megteszem most én magam :

A led mindannyiunkat vakít !!! Nincs ellene szemmaszk, de még eszement védőoltakozás sem…
Zsebhalló-bizgetőknek és kütyüfüggőknek itt a figyelmeztetés még időben, vénségi vakulásukat megelőzendő !!!

A led teljes színképi fényeloszlása
a vakító “kéktüske” jellemző képével

A vakító “(lilás)kéktüske” begerjeszti a szemvédesejteket (mikrogliákat) is. Ez ma már közismert a szemészetben. Az emberi szem természetes fényre szomjazik. A “(lilás)kéktüske” vakít !!! Miért kell ez nekünk ?!

„A led-fény az civilizációs ártalom !” (Dr. Kovács-Öller Tamás)

A szemrontó, látás-gyilkos ledekkel a gondolkodó maradék magyarságnak le kell számolnia !!!

A gond, hogy vannak olyan munkahelyek, és otthonok, ahol ez észvesztő kütyüket sem kell elővenni, mert már az állandó megvilágtás is vakító !!!

Még a led bevezetésének kezdetén hallatszottak vészjós hangok az új fény szemkáráról, de Mammón gyilkos nyomulása mindent elhallgattatott azóta… csak szemernyi tiltakozás maradt.
De legyen egy mustármagnyi hited !!! És …

A Dr. Völgyi Béla vezette kutatócsoport munkájának tanulságos eredményeiről ad hírt Dr. Kovács-Öller Tamás, a látrét(eg)ész, azaz (konyhalatinkodón) retinakutató …

Legtöbben órákat ülünk a képernyőt bámulva, led világítás van az otthonunkban, de már az utcákon is.
Vajon ez a mesterséges fény milyen hatással van hosszú távon a látásunkra ?
Miért van az, hogy a magasabb civilizációs fokon élő országokban több az idős kori, látástér-kieséssel járó „makula-degenerációs” megbetegedés ?

Mi történik az egerek retinájában, ha egész nap normál intenzitású led fénynek vannak kitéve?

Hogyan csökkenthetjük a led fény káros hatását?

Ezekre a kérdésekre ad választ a videóban dr. Kovács-Öller Tamás a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpontjának retinakutatója. #pte #pte1367 # szkk #retina #latas #led #ledfeny #kovacsollertamas

Ezúton is köszönjük Kovács-Öller Tamás doktor úrnak ezt a tanulságos kis filmet.

Érdemes elgondolkodni ennek fényében az angolkodón szuperhülye „hómofisz” avagy a „korszerű” távmunka találmányán is, amely bizonyosan a látás gyilkosa ! Még a Jó İsten Napocskáját sem lát(hat)ják az otthondolgozók…

Amennyiben megnézték e tanulságos filmet, menjenek ki hamar a szabadba !
Élvezzék a Jó Isten Világosságát, a Természetes Fényeket !
A led-fényekről meg a látásukról pedig igazságosan döntsenek !

Szabadidőben pedig olvassunk végre könyveket !
Természetes fényben…
Természetesen…

Ajánlott még :

A led a növényeknek nem szúrja a szemét (legalábbis azt hisszük, mert ezt hitetik velünk) :

Full spektrum növényvilágítás Led szalag – ledfenyek.eu

Ha azt szeretnénk, hogy a led-szalag tartósan megtartsa fényteljesítményét, akkor mindenképpen fémre – alu profil led szalaghoz – rögzítsük, mert a fémalap állandó hűtést biztosít a led-szalagnak a folyamatos működtetés esetén, ami igen hasznos a hosszabb (garancián jóval túlnyúló) élettartam megtartásához.

Olvasói levél :

Valóban, az se lenne egészséges színlátó csapocskáinknak, ha kék ibolyában gyönyörködnénk egész nap, kell egy kis vörös rózsa és zöld fű is.

A Triple-R technológia viszont képes olyan LED-es fényre, amely Nap-szerű spektrumot generál egy többlépcsős gerjesztési folyamat során. Érdemes azt is megnézni, hogy az eddigi fényforrások mennyire voltak egészségesek. A hagyományos fehér LED-ek, ha így nézzük, nem is voltak olyan rosszak. De a Tri-R mind közül a legjobb.
Ja nem! A szabadban a legjobb!  😉

Hazai boltokban még nemigen látom, itt viszont spektrumokat is mutatnak:

Üdv!

Ossza meg:

Leave a Reply